Tellington-touch seminář

 

Místo konání: FAPPZ B-109, ČZU v Praze 

Datum konání: v anglickém jazyce 1.4.2023, s překladem do českého jazyka 2.4.2023 

Délka semináře: sobota – 9:30-17:00, neděle- 9:00-16:30 

 

Cena semináře: Sobota: 2100 Kč (se psem), 1400 (bez psa) 

                             Neděle: 2300 Kč (se psem), 1600 (bez psa) 

Registrace: přes email: info@dogisfriend.com 

 

T-touch metoda byla vynalezena autorkou Lindou Tellington Jones. Tato celistvá metoda prohlubuje komunikaci a vztah mezi zvířetem a psem. Skládá se z několika technik, které Vám během semináře budou představeny (práce s tělem, práce ze země, techniky vedení psa na vodítku). T-touch se využívá pro mnoho druhů zvířat, tento seminář je však cílen na psy. 

Je možné se přihlásit ve dvou variantách se psem či jen jako divák bez psa. Místa se psem jsou velmi omezena. Maximální počet účastníků se psem je sedm na jeden den. Pro studenty ČZU je možnost využít slevu a to 10 % pro variantu se psem a 40 % na variantu bez psa. 

Sobotní seminář povede v anglickém jazyce Sabrine Karl PhD., trenérka německého původu působící momentálně ve Vídni. Absolvovala akreditované kurzy T-touch. 

Nedělní seminář povede v anglickém jazyce Sabrine Karl PhD., prezentaci odpřednáší Lucie Přibylová M.Sc. 

 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.