51. ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Česká společnost chemická ve spolupráci s VŠCHT Praha, VÚP Praha a ČZU pořádá 51. Symposium CzechFoodChem, které se koná ve dnech 22.-24. května 2023 ve Skalském Dvoře u Bystřice nad Pernštejnem.

V tomto roce na téma „Moderní potravinářské technologie – od kvalitních surovin k chytrým potravinám“.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.