Vědecká konference doktorandů 2019

Vážené studentky, vážení studenti doktorského studia,

rádi bychom Vás pozvali na Vědeckou konferenci doktorandů, která se uskuteční v pondělí 13.5.2019 na Fakultě agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. Prostor a čas upřesníme podle počtu účastníků.

Výstupem konference bude sborník příspěvků s přiděleným ISBN.

Všem zájemcům o účast na konferenci doporučujeme provést registraci přes online registrační formulář. Aktivní účast není podmínkou pro účast na konferenci. Vložné 300 Kč budete hradit přímo na místě. Účastníci z FAPPZ mají konferenční poplatek odpuštěn.

Po skončení odborné části semináře se můžete těšit na Gril&Pivo na střeše budovy MCEV2.

Abstrakt vašeho příspěvku, podle uvedeného vzoru (ke stažení zde), zašlete emailem nejpozději do 15.4.2019 na bozik@af.czu.cz

Plný text vašeho příspěvku můžete zaslat také do recenzovaného časopisu Scientia Agriculturae Bohemica, dle instrukcí uvedených na webu https://sab.czu.cz/en/r-8043-instructions-for-authors

V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte Matěje Božika (bozik@af.czu.cz)

Organizátor

Katedra kvality a bezpečnosti potravin, FAPPZ, ČZU v Praze

Terpenix s.r.o. - spin-off společnost ČZU

Odborný garant

doc. Ing. Pavel Klouček, Ph.D.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.