Seminář Potravinové zdroje budoucnosti v kontextu udržitelného rozvoje - Náměty pro inovaci učiva ve ŠVP

Klub ekologické výchovy z.s. ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze, Fakultou agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, pořádá seminář Potravinové zdroje budoucnosti v kontextu udržitelného rozvoje. Akce se uskuteční 18. března 2025 od 9:30 do 14:30 v aule ČZU v Praze.
Seminář je určen pro koordinátory environmentální výchovy, výchovné poradce, pedagogy, ředitele škol a další zájemce. Účastníci získají osvědčení vydané akreditovanou institucí a inspiraci pro inovaci učiva v oblasti přírodních věd, biotechnologií a ekologie.
Program semináře zahrnuje odborné přednášky na témata:
  • Aplikace udržitelnosti do zemědělské praxe (prof. Ing. Josef Soukup, CSc., děkan FAPPZ)
  • Kvalita a bezpečnost potravin (prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D., proděkanka pro mezinárodní vztahy)
  • Trendy v zemědělských a potravinářských oborech (doc. Ing. Miloslav Zouhar, Ph.D., proděkan pro pedagogickou činnost)
Dále proběhne vyhlášení výsledků projektu Škola udržitelného rozvoje, prezentace aktivit Klubu ekologické výchovy a představení Výukového centra zpracování zemědělských produktů. Po skončení semináře mohou účastníci navštívit Potravinářský pavilon ČZU nebo si prohlédnout udržitelné prvky kampusu.
Více informací naleznete v přiložené pozvánce.
Přihlášky lze zasílat do 28. února 2025 na e-mail akceKEV@seznam.cz.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.