Open House Praha 2020

Prohlídka prostorů Katedry zahradní a krajinné architektury v rámci festivalu Open House Praha 2020 se konala 5.-6.9.2020.

V rámci komentovaných prohlídek jste měli možnost nahlédnout do specializovaných výukových prostor Katedry zahradní a krajinné architektury a užít si překrásné výhledy do krajiny ze zelené střechy centra! Součástí prohlídky byla i procházka Libosadem, unikátním výukově-experimentálním arboretem zbudovaným v místech rozsáhlé skládky. Tato živá zelená laboratoř okouzlí půvabem, který se proměňuje v každém ročním období!

Místo konání
Kamýcká 961/129, Praha 6 (vstup od parkoviště P8)

Datum
Sobota 5. 9. a neděle 6. 9. 2020 10.00–18.00 hod

Více informací na www.openhousepraha.cz

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.