Vážené kolegyně, vážení kolegové,
rádi bychom pozvali všechny zájemce o aplikovanou molekulární genetiku, analýzy potravin a entomologii na workshop s názvem „DNA v kuchyni: Jak odhalit jedlý hmyz v potravinách“.
Workshop se uskuteční v rámci projektu NAZV MZe ČR QK23020101 – Komplexní laboratorní strategie pro identifikaci druhů hmyzu určeného k lidské spotřebě a produkci zpracované živočišné bílkoviny, autentikace potravin na jeho bázi.
Termín a místo konání:
Datum: 4. prosince 2025
Čas: 9:00 – 12:00
Místnost: D551, budova MCEVII, areál FAPPZ-D, Česká zemědělská univerzita v Praze
Workshop je určen nejen pro odborníky v dané oblasti, ale také pro studenty, pracovníky státní správy, obchodníky s danými výrobky a širokou veřejnost.
Současně bychom vás rádi požádali, zda byste mohli informovat své kolegy a okolí o organizaci workshopu.
Detailní pozvánka na akci je součástí přílohy.
Na setkání u workshopu se těší,
doc. Dr. Ing. Pavel Vejl a ostatní spoluorganizátoři
Katedra genetiky a šlechtění, FAPPZ, ČZU v Praze