DNA v kuchyni: Jak odhalit jedlý hmyz v potravinách

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

rádi bychom pozvali všechny zájemce o aplikovanou molekulární genetiku, analýzy potravin a entomologii na workshop s názvem „DNA v kuchyni: Jak odhalit jedlý hmyz v potravinách“.

Workshop se uskuteční v rámci projektu NAZV MZe ČR QK23020101 – Komplexní laboratorní strategie pro identifikaci druhů hmyzu určeného k lidské spotřebě a produkci zpracované živočišné bílkoviny, autentikace potravin na jeho bázi.

 

Termín a místo konání:

Datum: 4. prosince 2025

Čas: 9:00 – 12:00

Místnost: D551, budova MCEVII, areál FAPPZ-D, Česká zemědělská univerzita v Praze

Workshop je určen nejen pro odborníky v dané oblasti, ale také pro studenty, pracovníky státní správy, obchodníky s danými výrobky a širokou veřejnost.

 

Současně bychom vás rádi požádali, zda byste mohli informovat své kolegy a okolí o organizaci workshopu.

Detailní pozvánka na akci je součástí přílohy.

 

Na setkání u workshopu se těší,

doc. Dr. Ing. Pavel Vejl a ostatní spoluorganizátoři

Katedra genetiky a šlechtění, FAPPZ, ČZU v Praze

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.