Studentská soutěž "Diplomová práce nezapadne" 2023

Letošní ročník studentské soutěže "Diplomová práce nezapadne" ovládli studenti fakulty.

Časopis Agromanuál každoročně vyhlašuje soutěž pro studenty závěrečných ročníků zemědělských vysokých škol, která spočívá ve vytvoření zajímavých článků z výsledků vlastních diplomových prací. V průběhu roku 2023 byly v časopisu Agromanuál i na webových stránkách www.agromanual.cz publikovány vybrané články, které splňovaly veškeré požadavky a odborná kritéria pro zařazení do soutěže. Členové redakční rady texty následně ohodnotili a vybrali trojici nejlepších článků, jejichž autorům bude rozdělena finanční odměna.

Na prvních příčkách se umístili studenti Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, kterým tímto srdečně gratulujeme!

1. místo - Ing. Adéla Kulhánková (Problematika vybraných herbicidních látek při pěstování rajčat), vedoucí práce Doc. Ing. Bc. Martin Koudela, Ph.D.

2. místo - Ing. Matěj Novák (Insekticidní účinky esenciálního oleje z fenyklu obecného na hmyz), vedoucí prof. Ing. Pavel Ryšánek, CSc.

3. místo - Josef Pekař (Vegetační indexy a kvantifi kace produkce biomasy ozimé pšenice), vedoucí doc. Ing. Václav Brant, Ph.D.

Úspěšným studentům a vedoucím prací upřímně gratulujeme!

 

 

 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.