Studentská soutěž "Diplomová práce nezapadne" 2022

Letošní ročník studentské soutěže "Diplomová práce nezapadne" ovládly studentky FAPPZ.

I tento rok vyhlásil časopis Agromanuál soutěž pro studenty závěrečných ročníků zemědělských vysokých škol, která spočívala ve vytvoření zajímavých článků z výsledků vlastních diplomových prací. V průběhu roku 2022 byly v časopisu Agromanuál i na webových stránkách www.agromanual.cz publikovány vybrané články, které splňovaly veškeré požadavky a odborná kritéria pro zařazení do soutěže. Členové redakční rady texty následně ohodnotili a vybrali trojici nejlepších článků, jejichž autorům bude rozdělena finanční odměna.

Na prvních dvou příčkách se umístily studentky Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, kterým tímto srdečně gratulujeme!

1. místo - Bc. Veronika Vancová (Využití biologický přípravků při pěstování česneku), vedoucí práce doc. Ing. Jan Kazda, CSc.

2. místo - Bc. Zuzana Lišková (Charakteristika odrůd a linií ječmene jarního z hlediska rezistence k fuzarióze klasu), vedoucí prof. Ing. Pavel Ryšánek, CSc.

 Soutěž je vyhlášena i na rok 2023

 

 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.